menu
EN
NL

Het geheim van Eyck

Wat is er met opa Darius aan de hand? Waarom heeft hij brand gesticht bij bedrijf Gentopia? Waarom is zijn camping zo verwaarloosd? Waarom wil ene Lukas Vos de camping van opa kopen? Waarom doet buurboer Kiet opeens zo raar? En wat is er gaande in het bos?

In de spannende serie 'Het geheim van Eyck' komen we samen met Tim (15), Lotte (13) en Floor (8) langzaam achter de antwoorden op al deze vragen op de verlaten camping van hun opa. Hun onderzoek leidt naar Gentopia, een bedrijf aan de rand van het bos, gespecialiseerd in genetische manipulatie met aan het hoofd Cleo Koning. Haar nobele doel om de wereld te voeden met haar supermais lijkt een dekmantel voor veel gevaarlijkere experimenten.

Onze kinderen zullen alles op alles moeten zetten om Cleo tegen te houden en het eeuwenoude bos met haar dieren te redden, voordat niet alleen het bos maar de hele wereld in gevaar komt.

trailer
credits

Het geheim van Eyck werd in het najaar van 2015 uitgezonden bij Z@PP.

Producent: Ingmar Menning en Jan-Albert de Weerd
Regie: Jan-Albert de Weerd en Ron Termaat
Scenario: Anjali Taneja, Liesbeth Strik, Simone Duwel, Jasper Beerthuis, Eline Cordie, Merle Claus, Pasja van Dam, Gerben Hetebrij